Туроператорите обявиха солени цени за почивка на родното море. Туристическите пакети

...
Туроператорите обявиха солени цени за почивка на родното море. Туристическите пакети
Коментари Харесай

До 7000 лева ще струва почивката на нашето Черноморие за тричленно семейство

Туроператорите оповестиха солени цени за отмора на родното море. 

Туристическите пакети по Северното Черноморие това лято са поскъпнали сред 3 и 15 на 100 по отношение на предходната година. От сектора споделят, че това се дължи на увеличените разноски. По-голям растеж в цените на нощувките има през юли и август. Има и хотели, в които офертите се приближават до миналогодишните.

„ Просто пазарът не може да поеме по-високи цени. От началото на юни до към 20-25-ти са 43 евро на човек дневно  All inclusive. После към този момент стават 51-53 евро за юли и август. Най-трудно ни е да ценообразуваме, защото не знаем коя цена до по кое време ще бъде настояща “, разяснява Стела Деянова, която е хотелиер.

За седмична отмора по нашето Черноморие тричленно семейство ще би трябвало да заплати сред 2000 и 7000 лв., според от категорията и местоположението на хотела, показва бизнес секцията на bTV.

Има огромно многообразие. All inclusive е най-предпочитаната оферта, тъй като при нея екскурзиантът може да си пресметне тъкмо какъв брой ще му коства почивката, уточни Стоян Маринов.

Малко по-скъпа е почивката в южните ни съседки.

„ За една нощувка високия сезон, All inclusive, цената за един човек е 100 евро, там е от порядъка на 120-125, даже и 130 евро. Тоест значи, че там завишенията са по-високи “, сподели още Маринов.

„ Най-примамливи са офертите през юни. Свободни места към момента има. Цените са два пъти до три пъти по-ниски, в сравнение с през високия сезон - юли - август. Предлагат се и доста бонуси от порядъка на безвъзмездни спа услуги и безвъзмездни прехвърляния за тези, които идват самостоятелно “, споделят хотелиерите, представени от Българска национална телевизия.

Не това обаче е повода фамилията на Слава Кенет от Норвегия да провежда почивката си в България, написа novini.bg.

Страната ви е доста красива. През последните 10 години всяко лято сме тук. Цените последователно се повишаваха през годините, само че тъкмо тази го усещаме най-силно, може би тъй като норвежката крона поевтиня, сподели Кенет.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР